Soms ontstaat er een ontsteking van de kleine luchtwegen (bronchiolitis), en krijgen de kinderen het benauwd. Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken. Het virus treft jonge kinderen en jaarlijks belanden er in nederland 150 tot … Het virus gaat gemakkelijk via de lucht of via de handen (waar vaak ook virus aan zit) van de een naar de ander. Ook een longontsteking kan voorkomen.
De gezwollen slijmvliezen kunnen benauwdheid veroorzaken. Hierdoor zwellen de slijmvliezen op en wordt er veel slijm geproduceerd. Ook een longontsteking kan voorkomen. Het komt vooral voor in de winter, tussen november en maart. Thuisblijven helpt niet om te voorkomen dat anderen ziek worden. Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Het virus gaat gemakkelijk via de lucht of via de handen (waar vaak ook virus aan zit) van de een naar de ander. Bijvoorbeeld door hoesten, niezen of praten.
De gezwollen slijmvliezen kunnen benauwdheid veroorzaken.
Of als iemand met de hand de neus, mond of handen van uw kind aanraakt. Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Thuisblijven helpt niet om te voorkomen dat anderen ziek worden. Het virus treft jonge kinderen en jaarlijks belanden er in nederland 150 tot … Dit komt vooral voor bij jonge baby's, maar kan ook bij volwassenen voorkomen. Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken. Het virus gaat gemakkelijk via de lucht of via de handen (waar vaak ook virus aan zit) van de een naar de ander. Hierdoor zwellen de slijmvliezen op en wordt er veel slijm geproduceerd. Bijvoorbeeld door hoesten, niezen of praten. Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar. Vertel het dan aan de pedagogisch medewerker of de leerkracht. Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken. Ook een longontsteking kan voorkomen.
Het komt vooral voor in de winter, tussen november en maart. De gezwollen slijmvliezen kunnen benauwdheid veroorzaken. Of als iemand met de hand de neus, mond of handen van uw kind aanraakt. Rs virus bij baby's én volwassenen. Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken.
Hierdoor zwellen de slijmvliezen op en wordt er veel slijm geproduceerd. Rs virus bij baby's én volwassenen. Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar. Het virus treft jonge kinderen en jaarlijks belanden er in nederland 150 tot … Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken. Het komt vooral voor in de winter, tussen november en maart. Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken.
Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken.
Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Ook een longontsteking kan voorkomen. Dit komt vooral voor bij jonge baby's, maar kan ook bij volwassenen voorkomen. Thuisblijven helpt niet om te voorkomen dat anderen ziek worden. Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken. Het komt vooral voor in de winter, tussen november en maart. Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken. Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar. Bijvoorbeeld door hoesten, niezen of praten. Het virus gaat gemakkelijk via de lucht of via de handen (waar vaak ook virus aan zit) van de een naar de ander. Hierdoor zwellen de slijmvliezen op en wordt er veel slijm geproduceerd. Vertel het dan aan de pedagogisch medewerker of de leerkracht. Soms ontstaat er een ontsteking van de kleine luchtwegen (bronchiolitis), en krijgen de kinderen het benauwd.
Rs virus bij baby's én volwassenen. Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken. Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Hierdoor zwellen de slijmvliezen op en wordt er veel slijm geproduceerd. Soms ontstaat er een ontsteking van de kleine luchtwegen (bronchiolitis), en krijgen de kinderen het benauwd.
Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken. Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken. Rs virus bij baby's én volwassenen. Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar. Soms ontstaat er een ontsteking van de kleine luchtwegen (bronchiolitis), en krijgen de kinderen het benauwd. Ook een longontsteking kan voorkomen. Het virus treft jonge kinderen en jaarlijks belanden er in nederland 150 tot …
Vertel het dan aan de pedagogisch medewerker of de leerkracht.
Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar. Rs staat voor 'respiratoir syncytieel', het is een luchtweginfectie die vooral ernstige ziekte bij jonge baby's kan veroorzaken. Ook een longontsteking kan voorkomen. Of als iemand met de hand de neus, mond of handen van uw kind aanraakt. Vertel het dan aan de pedagogisch medewerker of de leerkracht. Door de infectie met het rs virus kunnen de kleine luchtwegen ontsteken. Koorts, een piepende, snelle ademhaling, intrekkingen tussen de ribben en niet goed drinken. Bijvoorbeeld door hoesten, niezen of praten. Rs virus bij baby's én volwassenen. Thuisblijven helpt niet om te voorkomen dat anderen ziek worden. Het virus gaat gemakkelijk via de lucht of via de handen (waar vaak ook virus aan zit) van de een naar de ander. Soms ontstaat er een ontsteking van de kleine luchtwegen (bronchiolitis), en krijgen de kinderen het benauwd. Dit komt vooral voor bij jonge baby's, maar kan ook bij volwassenen voorkomen.
Rs-Virus - Risiko Rs Virus Fruhchen Besonders Gefahrdet Presseportal - Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar.. De gezwollen slijmvliezen kunnen benauwdheid veroorzaken. Bijvoorbeeld door hoesten, niezen of praten. Hierdoor zwellen de slijmvliezen op en wordt er veel slijm geproduceerd. Bijna alle kinderen krijgen het in hun eerste jaar. Soms ontstaat er een ontsteking van de kleine luchtwegen (bronchiolitis), en krijgen de kinderen het benauwd.